Nieuw gereviseerde iOS 5.1.1 voor iPhone 4 GSM duikt op

Geschreven door  | 26 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iOS 5.1.1Apple heeft een aanpassing gedaan aan de laatste nieuwe iOS firmware voor de iPhone 4.

Op 7 mei bracht Apple iOS 5.1.1 uit. Deze had toen als build nummer (9B206). De nieuwe versie die enkel geschikt is voor de iPhone 4 (GSM model) heeft als build nummer (9B208).

Het is niet de eerste keer dat Apple een iOS versie eens reviseert. Het is echter niet geweten wat er exact veranderd is, Apple zwijgt in alle stilte. iPhones die al eerder waren geüpdate waren naar iOS 5.1.1 krijgen deze gereviseerde versie niet aangeboden.

Gisteren bracht het Chronic Dev Team een jailbreak programma uit, namelijk Absinthe 2.0. Hiermee is het jailbreaken onder iOS 5.1.1 mogelijk. Jailbreaken is een proces dat gebruikers toelaat applicaties van derden, die niet gekeurd zijn door Apple te draaien op hun iOS toestel.

Apple staat uiteraard niet achter het jailbreaken. Met het jailbreaken verlies je de garantie op je toestel. Apple dicht meestal de mogelijkheden van het jailbreaken met een nieuw iOS versie. Het ziet ernaar dat het nu echter toeval is. Maar het jailbreaken onder deze gereviseerde iOS versie is nog niet mogelijk.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten