Nieuwe iPhone met groter scherm en kleinere dock aansluiting?

Geschreven door  | 3 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone conceptDe geruchtenmolen omtrent de nieuwe iPhone zijn weer losgebarsten. Volgens Jeremy Horwitz van iLounge.com gaat de nieuwe iPhone voorzien zijn van een 4 inch scherm. Waar Jeremy zijn informatie vandaan haalt, is niet volledig duidelijk.

Eerder brachten wij ook al naar voren dat de nieuwe iPhone voorzien gaat zijn van een 4 inch scherm. Apple zou de breedte hetzelfde houden, enkel de lengte wordt vergroot. Op deze manier kunnen ontwikkelaars hun applicaties met weinig moeite aanpassen.

Volgens Jeremy zal de volgende iPhone 125 millimeter hoog zijn, 58,5 millimeter breed en 7,4 millimeter dik. In vergelijking met de iPhone 4S zou de nieuwe iPhone 10 millimeter groter zijn en 2 millimeter dunner.

Nieuwe iPhone met 4 inch scherm

De achterkant van de nieuwe iPhone zal bestaan uit een metalen achtergrond zonder afgeronde hoeken. Apple zal ook een nieuwe dock connector lanceren. Deze connector zal iets groter zijn dan de microfoon opening van de iPhone 4S.

Nieuwe Dock connector

Het valt nog af te wachten of de beweringen van iLounge correct zijn. Er is nog weinig informatie gelekt over de nieuwe iPhone. Het blijft dus afwachten wat Apple gaat doen met de nieuwe iPhone.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten