Persoonlijke Hotspots bij Mobistar zijn niet volledig gratis

Geschreven door  | 19 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

MobistarMobistar heeft onlangs zijn tariefplannen aangepast. De operator hanteert vanaf nu dierennamen om de verschillende formules van elkander te scheiden. De bedoeling was hiermee om de tariefplannen te vereenvoudigen.

Maar dankzij verschillende opties wordt het geheel een complete chaos. Onze redactie werd overspoeld met vragen over de Persoonlijke Hotspot functie die Mobistar onlangs activeerde voor de iPhone en de iPad. Want deze is echter niet voor iedereen gratis in het gebruik.

Met de Persoonlijke Hotspot functie kan je een iPhone 4, iPhone 4S of ‘de nieuwe iPad’ gebruiken als een mobiele hotspot. Hierdoor kunnen andere apparaten via Wi-Fi, Bluetooth of USB toegang verkrijgen tot het internet via het apparaat waar tethering is ingeschakeld.

Maar deze dienst is niet voor iedereen gratis bij Mobistar. Enkel wie een Internet Everywhere Multi, iPad Multi of My for iPhone tariefplan heeft kan gratis gebruik maken van de Persoonlijke Hotspot functie.

Wie een Panter of Panter Unlimited abonnement heeft betaald maar liefst 3 Euro extra per maand voor deze dienst. Met alle andere abonnementen is het gebruik van deze functie uitgesloten tenzij je de optie Internet Everywhere Multi of iPad Multi activeert.

We stellen ons wel vragen waarom Mobistar extra geld vraagt voor het gebruik van de Persoonlijke Hotspot op een iPhone of iPad terwijl het gebruik van deze dienst op een Android toestel compleet gratis is.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.

App Store