Productie huidige iPhone verlaagt met 20 tot 25 procent

Geschreven door  | 16 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Apple ZonnetjeShaw Wu, een analist bij Sterne Agee laat investeerders weten dat Apple de productie van de huidige iPhone heeft verlaagt met 20 tot 25 procent van de 35,1 miljoen exemplaren geleverd in het tweede kwartaal van dit jaar.

De analist vermoedt dat Apple tussen de 26 en 28 miljoen iPhones in het volgend kwartaal gaat verschepen.

Deze daling in de productie heeft niets te maken met de vraag naar de iPhone, eerder naar de voorbereiding voor de nieuwe iPhone. Volgens de analist zou Apple de nieuwe iPhone in september of oktober uitbrengen.

De productie van de iPad zou in tegenstelling tot de huidige iPhone zijn verhoogd. Deze productieverhoging is te danken aan een extra leverancier die de leveringsproblemen van het Retina beeldscherm mee kan verbeteren.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten