Proficiat Mobile Vikings met jullie 100.000 Vikings-leden

Geschreven door  | 11 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsMobile Vikings is een virtuele operator dat gebruik maakt van het netwerk van BASE. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen. Het beltarief is afhankelijk van het herlaadbedrag.

Mobile Vikings had beloofd dat wanneer er voor 30 juni 2012 100.000 Vikings gebruikers zijn, dat alle leden elke dag 1 uur gratis mogen bellen naar andere Vikings gebruikers. Die doelstelling is nu gehaald! Vikings gebruikers krijgen naast hun bestaande voordelen er nu elke dag 1 uur gratis bellen naar andere Vikings gebruikers bij. Meer informatie over het gratis bellen vind je hier.

Ben je nog geen Viking? Als je voor het einde van deze maand toch nog een Viking wordt dan kan je meegenieten van deze voordelen. Meer informatie vind je hier.

Word een Viking


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten