Prototype iPad 1ste generatie had 2 dock aansluitingen

Geschreven door  | 29 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPad prototype frontOp eBay is een interessante veiling gebeurd. Tenminste als je veel geld had.

Iemand heeft een prototype van de eerste generatie iPad te koop aangeboden.

Mensen konden vanaf 4800 dollar bieden. Uiteindelijk is het toestel van de hand gegaan aan 10.200 dollar.

Wat opvalt is dat het prototype 2 dock aansluitingen had. Zo kan je de iPad ook liggend opladen en gebruiken met het Apple iPad Keyboard Dock. Om de één of andere reden heeft Apple toch beslist om maar 1 dock aansluiting te nemen.

De koper mag blij zijn met zijn 16GB Wi-Fi model van de iPad. De iPad is volledig voorzien van originele Apple prototype onderdelen, uitgezonderd de batterij. Deze was niet aanwezig volgens de verkoper en hierdoor is er een OEM iPad batterij in de plaatst voor gezet. Het grootste gemis zal de werking van het touchscreen zijn. Om de één of andere reden reageert het scherm maar sporadisch.

iPad prototype back

Wat denk jij? Had je liever toch ook 2 dock aansluitingen of niet?
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten