Safari krijgt onder Mountain Lion een offline leeslijst functie

Geschreven door  | 24 mei 2012 | Categorie: Mac

safariEen nieuwe functie, ontdekt door Gear Live in Mountain Lion brengt een uitgebreidere leeslijst functie naar Safari. De browser gaat in staat zijn om de aangemaakte leeslijst van verschillende websites te tonen zelfs zonder een internetverbinding.

Met de leeslijst kun je eenvoudig webpagina’s bewaren die je later wilt bekijken. Echter is hiervoor de dag van vandaag steeds een internetverbinding nodig. De webpagina wordt opnieuw geladen wanneer je deze wilt lezen.

Hoe het precies in zijn werk gaat is nog niet geheel duidelijk. Wanneer je niet verbonden bent met het internet en gebruik wilt maken van Safari dan verkrijg je hiervan een melding met de mogelijkheid om je leeslijst artikels offline te lezen.

Apple heeft in februari van dit jaar meegedeeld dat ze hun nieuw besturingssysteem Mountain Lion ‘in de zomer’ gaan uitbrengen. Een exacte datum is niet meegedeeld.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten