Speel Bejeweled HD op je iPad

Geschreven door  | 21 mei 2012 | Categorie: iOS apps

Bejeweled HDWe hebben er even op moeten wachten maar Popcap brengt eindelijk het spel Bejeweled HD naar de iPad.

iPad gebruikers konden al eerder genieten van de gratis Bejeweled Blitz versie waarin je zoveel mogelijk punten in 1 minuut moet scoren. Het scoren van punten doe je met Bejeweled door drie dezelfde stenen op een rij te krijgen.

Bejeweled HD gaat echter verder en geeft je vier spelvarianten. Je kan bijvoorbeeld spelen tegen de tijd of genieten van een Zen-modus om rustig te genieten met een ontspannend muziekje op de achtergrond.

Popcap heeft het spel op grafische gebied netjes verzorgd. De app heeft zelfs ondersteuning voor de grafische mogelijkheden van de nieuwe iPad. Bejeweled HD is een echte aanrader.

Download: Bejeweled HD voor de iPad (2,99 Euro)
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten