Spotify is er eindelijk voor de iPad

Geschreven door  | 3 mei 2012 | Categorie: iOS apps

Spotify en iPad gebruikers hebben er even op moeten wachten. Maar het is zover. Naast de ondersteuning voor iPhone en iPod Touch gebruikers heeft Spotify hun app voorzien voor de nodige ondersteuning van de iPad.

Uiteraard heeft de app ondersteuning voor de resolutie van de nieuwe iPad waarmee je alles haarscherp kan bekijken.

Download Spotify (universele app)


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten