Steve Jobs was nauw betrokken bij ontwikkeling iPhone met groter scherm

Geschreven door  | 18 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone Steve JobsGeruchten over de nieuwe iPhone blijven maar opdagen. Onlangs raakte bekend dat Apple bestellingen heeft geplaatst voor schermen van minstens 4 inch grootte. Deze schermen zouden gebruikt worden in de volgende generatie van de iPhone.

Maar Bloomberg weet ons te melden dat het uiterlijk van de nieuwe iPhone totaal anders gaat zijn door het groter scherm. Het zou de eerste drastische wijziging worden aan de iPhone sinds de introductie van de iPhone 4 in juni 2010.

De anonieme bronnen van Bloomberg wisten bovendien te melden dat Steve Jobs nog nauw betrokken was geweest bij de ontwikkeling van deze iPhone met een groter scherm. De ontwikkeling van deze nieuwe iPhone zouden al zijn gestart voor de lancering van de iPhone 4S in oktober 2011.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten