Steve Wozniak heeft geen breedbandverbinding

Geschreven door  | 13 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Steve WozniakJe kan het je amper voorstellen maar Steve Wozniak, één van de medeoprichters van Apple heeft thuis geen internet met een breedbandverbinding.

Wozniak deelde dit mee op een zakelijke forum in het Australische Perth toen aan hem een vraag werd gesteld over het Australische Nationale Breedband Network (NBN). Er vielen op dat moment heel wat monden verbaasd open.

Steve Wozniak woont in Los Gatos in Californië, zo’n kilometer van de stadskern. Volgens hem zijn er voldoende bedrijven die een DSL verbinding kunnen leveren maar deze moeten alle gebruik maken van de kabels van de lokale telefoonprovider Horizon. Hij vindt Horizon één van de twee slechts kabelbedrijven van het land.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten