Tim Cook deed een paar interessante uitspraken

Geschreven door  | 30 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws

Tim Cook D10De nieuwe CEO van Apple Tim Cook was afgelopen nacht te gast op de D10-conferentie. Het was het eerste grote interview dat Tim Cook deed nadat hij CEO werd in augustus 2011.

In het interview deed Tim Cook een paar interessante uitspraken. Zo vertelde hij dat we nog veel kunnen verwachten van Siri, de persoonlijke spraakassistente van Apple.

Wanneer het gesprek over sociale netwerken gaat, wordt er gevraagd waarom facebook niet geïntegreerd is in iOS zoals Twitter. Tim Cook antwoordde ‘Stay tuned’.

Apple heeft altijd een strikt geheimhouding gekend. Bijna niemand heeft weet wat de Amerikaanse fabrikant aan het ontwikkelen is. Gelukkig voor ons lekt er af en toe wel eens iets naar buiten. Maar Tim Cook is zeer duidelijk over de geheimhouding. Als het van hem afhangt gaan ze nog strenger worden.

De patentenoorlog waarin verschillende telefoonfabrikanten en Apple zijn verwikkeld is een ‘pain in the ass’ vindt Tim Cook. Tim Cook vindt dat sommige fabrikanten het uiterste van de patenten willen halen, zeker wanneer het om een basisfunctionaliteit gaat.Het patentensysteem deugt niet voor zo’n zaken. Apple heeft nog nooit iemand aangeklaagd over een standaard essentieel patent. Zoiets zou het bedrijf fout vinden.

Iedereen wilt weten of Apple wel degelijk werkt aan een Apple Televisie. Maar hierop gaf Tim Cook geen antwoord. De Apple TV in zijn huidige vorm wordt nog steeds zeer serieus genomen door Apple. Apple probeert volgens Tim Cook nog steeds om de juiste richting uit te gaan met de Apple TV.

De hoogtepunten van de D10 conferentie met Tim Cook kan je hier bekijken.
Tags: , ,

One Response to Tim Cook deed een paar interessante uitspraken

  1. Pingback: Uitgelekte lijst geeft vernieuwingen van Mac weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten