Toch geen Apple televisie dit jaar?

Geschreven door  | 3 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Apple TelevisieHet begon allemaal na het uitbrengen van het biografie boek ‘Steve Jobs’. Daarin stond te lezen dat Steve net had ontdekt hoe hij de TV-markt kon verbeteren. ‘I finally cracked it’ waren de woorden die hij gebruikte.

Sindsdien zijn er verschillende geruchten over deze Apple televisie de wereld ingegaan. Apple zou volgens sommige eind vorig jaar begonnen zijn met de productie hiervan. Nadien zou een zogenaamde Apple medewerker uit de biecht geklapt hebben en zou er een 42 en 50 inch versie komen van de Apple televisie.

Kortom er bestaan allerlei geruchten over deze Apple televisie, meer niet. Maar het adviesbureau van JP Morgan maakt komaf met de geruchten dat de Apple televisie dit jaar nog zou uitkomen. Eén van hun analisten Mark Moskowitz heeft laten weten dat hun onderzoek niet leidt tot de conclusie dat Apple dit jaar zo’n product gaat lanceren. Bovendien is het niet economisch klimaat niet optimaal om zo’n product dit jaar te lanceren.

De TV-industrie zit momenteel in een gespannen economie, haastig op zoek naar nieuwe inkomsten. De analist is overigens wel overtuigt dat wanneer Apple alle nodige middelen heeft om het TV-landschap te veranderen dat ze dat gaan doen. Hij vermoedt echter dat dit pas in het jaar 2014 zal zijn.

Apple zal wel voor het uitbrengen van de Apple televisie hun huidige Apple TV voorzien van nieuwe functies waaronder het gebruik van videospelletjes.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten