On TRACK in Gent met de iOS app

Geschreven door  | 24 mei 2012 | Categorie: iOS apps

TRACKIn Gent loopt momenteel TRACK, een uniek kunstproject waarbij internationaal gereputeerde kunstenaars hun werk een plaats geven in het Gentse straatbeeld. In the Pocket ontwikkelde een mobiele applicatie voor dit kunstenfestival. De app is gratis te vinden is in de App Store.

TRACK is een initiatief van het S.M.A.K. en wordt gecureerd door Philippe Van Cauteren en Mirjam Varadinis. Van 12 mei tot 16 september zijn de kunstprojecten van 44 internationale kunstenaars te vinden in de stad op bekende plekken, in verborgen hoekjes en zelfs in sommige huizen.

Met de iPhone app kunnen gebruikers al deze plekjes terugvinden. De app gidst je van het ene naar het andere kunstwerk en geeft uitleg via woord en beeld. Je hoeft geen vaste route te volgen, de app laat toe om zelf routes te creëren. Je kan ook andere bezienswaardigheden in Gent terugvinden, favoriete kunstwerken aanduiden en je ervaringen delen op social media.

S.M.A.K, de Vooruit en IBBT sloegen de handen in elkaar om samen met In the Pocket deze applicatie te creëren.

Download: TRACK (gratis)


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten