Voor- en achterkant van Nieuwe iPhone lekken uit

Geschreven door  | 29 mei 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone 5 voorkantiFixyouri is een site waar je verschillende iPhone onderdelen voor een reparatie van de iPhone kan kopen. De site kreeg via een betrouwbare Chinese handelaar een merkwaardige case in handen. Alles wijst erop dat deze case wel eens de behuizing van de nieuwe iPhone kan zijn.

9to5Mac werd mee op de hoogte gebracht om het geheel te onderzoeken. Bij nader onderzoek van de case blijkt dat Apple de aansluiting van de dock connector vervangt door een kleinere variant. De ruimte die hierdoor vrijkomt zou Apple gebruiker om de luidsprekers te verbeteren.

De hoofdtelefoon aansluiting is verhuist naar de onderkant. Als je goed kijkt kan je ook een nieuwe opening aantreffen tussen de camera en de LED-flash. Het is niet zeker waarvoor deze opening is. De kans bestaat dat deze opening voor de tweede microfoon is.

De achterkant lijkt te zijn vervaardigt van aluminium en bestaat uit één geheel. Verder liet de handelaar weten dat zwart en wit niet de enige kleuren zouden zijn.

iPhone 5 back
Tags: , ,

One Response to Voor- en achterkant van Nieuwe iPhone lekken uit

  1. Pingback: Video: De voorkant van de nieuwe iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten