Wie Ben Ik HD voor iOS krijgt multiplayer mode

Geschreven door  | 26 mei 2012 | Categorie: iOS apps

Wie Ben Ik HDWie kent het spelletje ‘Wie Ben Ik’ niet? Je moet raden welke persoon de andere heeft gekozen door allerlei vragen te stellen.

“Heeft hij een snor?”, “Draagt hij een bril?”

Wie de persoon van de tegenstander als eerste raadt wint het spel. Het klassieke bordspel zorgde vroeger al voor spelplezier bij vele onder ons. Gelukkig is er ook een versie voor de iPhone, iPod Touch en iPad.

Bovendien is het spel volledig in het Nederlands beschikbaar. Hiermee is het ook geschikt voor de kleintjes onder ons.

Met de laatste update van ‘Wie Ben Ik’ is er een multiplayer mode toegevoegd die werkt via GameCenter. Nodig dus één van je vrienden uit om het spel tegen elkander te spelen. Of speel het spel gewoon tegen een willekeurige tegenstander die je helemaal niet kent.

Download: Wie Ben Ik HD (0,79 Euro)


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten