AppEvent: AnimalSounds vandaag gratis

Geschreven door  | 24 juni 2012 | Categorie: iOS apps

AnimalSounds is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Met AnimalSounds maakt uw kind op een speelse en leerzame manier kennis met verschillende dieren en hun dierengeluiden. De applicatie bestaat uit twaalf dieren die allemaal met de grootste zorg zijn ontworpen.

In de applicatie is gebruik gemaakt van herkenbare en vrolijke kleuren om de dieren te laten aansluiten bij de belevingswereld van de allerkleinsten. Door met het toestel te schudden is het dierengeluid te horen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om in een kleine quiz de kennis te testen. Na het horen van één van de geluiden moet je het dier selecteren waarvan je het geluid hebt gehoord. Het resultaat zie je meteen op je scherm. Na tien vragen wordt je eindscore getoond.

Download: AnimalSounds
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten