AppEvent: CityZapper Amsterdam vandaag gratis

Geschreven door  | 26 juni 2012 | Categorie: iOS apps

CityZapper AmsterdamCityZapper Amsterdam is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Geen grote, onhandige reisboeken meer. Alle informatie over Amsterdam gemakkelijk op je telefoon. In de top 5 meest populaire reis Apps van 2011. Verspil geen tijd meer aan het zoeken naar een goed restaurant, bijzondere bezienswaardigheid of een interessant museum. CityZapper heeft het voor jou uitgezocht.

Door het handige interactieve wiel kun je kiezen uit verschillende categorieën waar je de beste en onmisbare tips vindt voor tijdens je stedentrip.

Download: CityZapper Amsterdam


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten