AppEvent: Easy Calendar vandaag gratis

Geschreven door  | 25 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Easy CalendarEasy Calendar is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Ervaar het gemak van een week agenda in de palm van je hand. Easy Calendar is de makkelijkste manier om je dag te plannen.

Geen omslachtig gedoe meer als je met iemand een afspraak maakt, in persoon of aan de telefoon. Extra agenda’s (lokaal of extern) kan je op je iPhone configureren via: Instellingen > Mail, Contacten, Agenda > Accounts.

Download: Easy Calendar 


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten