AppEvent: Frustr8tor vandaag gratis

Geschreven door  | 6 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Frustr8torFrustr8tor is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Ben je op zoek naar een spel dat je inzicht, intelligentie, logisch denken en doorzettingsvermogen test? Dat zowel verslavend als frusterend is? Zoek niet verder, want Albert Eckhardt en int. schaakmeester Hans Böhm introduceren de breinbreker Frustr8tor.

Met het puzzelgame moet je de bollen over het spelbord verdelen zonder dat ze op eenzelfde horizontale, verticale of diagnole lijn liggen. Lijkt simpel, niet?

Download: Frustr8tor
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten