AppEvent: Jouw Avontuur vandaag gratis

Geschreven door  | 17 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Jouw AvontuurJouw Avontuur is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Jouw Avontuur is ideaal voor kinderen van de leeftijd tussen de 6 en 10 jaar. Het is een interactief avonturenboek waarin je zelf de hoofdrol speelt.

Als hoofdpersoon navigeer jezelf als dappere ridder door het verhaal om jouw missie ‘de schat van de Koning terug te vinden’ te voltooien. Je reist langs een bakker die de lekkerste roze koeken bakt en een tovenaar die je magische kracht geeft. Onderweg verzamel je krachten en objecten zoals een goudstuk en een lieveheersbeestje die je nodig hebt om de prinses te kunnen veroveren. Omdat er talloze wegen zijn is het verhaal elke keer dat je het speelt anders.

Download: Jouw Avontuur
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten