AppEvent: Juf Jannie – Letters leren lezen vandaag gratis

Geschreven door  | 3 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Juf Jannie - Letters leren lezenJuf Jannie – Letters leren lezen is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar. 

De app bestaat uit zeven leuke oefeningen die uw kind helpen om het lezen van de letters onder de knie te krijgen. De letters worden net zo uitgesproken als uw kind ze ook op school leert (fonetische uitspraak). Letters leren lezen is bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar die interesse hebben in letters lezen.

De app is universeel wat betekent dat het uitstekend werkt op zowel de iPhone, iPod Touch als de iPad.

Download: Juf Jannie – Letters leren lezen

Voor wie niet genoeg kan krijgen van Juf Jannie heeft de ontwikkelaar nog andere thema’s met deze Juf ontwikkelt. Met Juf Jannie – Cijfers kan je kind kennis maken met de cijfers 1 tot en met 10. Juf Jannie Kinderboerderij heeft dan weer een effectieve aanpak voor het uitbreiden van de woordenschat net zoals Juf Jannie – de zee – woordjes leren.


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten