AppEvent: keepAR vandaag gratis

Geschreven door  | 23 juni 2012 | Categorie: iOS apps

keepARkeepAR is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Ben jij een penalty killer?? Speel mee en wordt de beste keepAR. Verdedig het doel van je favoriete land in Augmented Reality. Met een innovatieve besturing waarin je je device gebruikt als handschoenen maak je echte keeperbewegingen om de voetballen te vangen.

Speel mee met dit voetbalspel en help je land door de kampioenschappen heen. Maak hierbij je eigen voetbalplaatje met elk shirt dat op het EK te zien was en schep hiermee op bij je vrienden door te delen. Richt je camera op de horizon en begin met keepen.

Download: keepAR
Tags: , , , ,

One Response to AppEvent: keepAR vandaag gratis

  1. Gast 23 juni 2012 at 11:34

    Leuke game!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten