AppEvent: Simon Says Pro vandaag gratis

Geschreven door  | 18 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Simon Says ProSimon Says Pro is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Simon Says Pro is een ongelofelijke app die u Simon Says laat spelen. Deze app kan met iedereen gespeeld worden zoals met je familie, vriend(en) en nog veel meer.

De app zal een kleur verlichten. Daarna moet u op die kleur klikken. Bij elk hoger niveau zal een kleur worden toegevoegd. Je moet gewoon de kleuren in de juiste volgore opnieuw aanklikken. Lijkt eenvoudig, niet?

Download: Simon Says Pro
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten