AppEvent: Toepen HD vandaag gratis

Geschreven door  | 22 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Toepen HDToepen HD is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

De eerste en dus de enige Toepen-App in de App Store. Na het overweldigende succes op de iPhone, nu ook op de iPad. Je speelt tegen 3 virtuele spelers die slimmer zijn dan je denkt. Ze denken vooruit, berekenen hun kansen en toepen zelfs ook nog als ze denken dat ze kunnen winnen. Hiernaast proberen ze jou ook te analyseren, dus als je teveel toept gaan ze vanzelf denken dat je bluft en gaan ze sneller mee.

Toepen is een fantastisch spel bekend in heel Nederland, maar de regels zijn nooit officieel vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat bijna iedereen verschillende regels hanteert. Je kan in deze App daarom een aantal instellingen veranderen.
Bijvoorbeeld vuile/witte was, bij hoeveel punten je af bent en ook uiteraard de snelheid van het spel.

Download: Toepen HD
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten