AppEvent: Tourist Amsterdam vandaag gratis

Geschreven door  | 8 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Tourist AmsterdamTourist Amsterdam is vandaag gratis dankzij het AppEvent. Dit Belgisch-Nederlands evenement zorgt gans de maand juni elke dag voor één gratis applicatie van een Belgische of Nederlandse ontwikkelaar.

Tourist Amsterdam is een offline toeristische gids van Amsterdam. Je hebt dus geen internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken.

Deze toeristische gids is gecombineerd met het openbaar vervoer, waarbij alle bezienswaardigheden zijn gekoppeld aan de juiste tram- of metrohalte. De eerste en originele Amsterdam App voor de iPhone, met unieke circulaire tram/metro kaart.

Download: Tourist Amsterdam
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten