Apple lanceert nieuwe Thunderbolt software update

Geschreven door  | 19 juni 2012 | Categorie: Mac

Thunderbolt De vorige Thunderbolt update was niet echt een succesverhaal. De update die voor de nodige ondersteuning zorgt voor Apple nieuwste kabel waarbij je een Thunderbolt naar Ethernet aansluiting krijgt zorgde voor een heleboel problemen bij enkele gebruikers.

Er waren meldingen van vastlopers (Kernel Panics), opstartproblemen, vreemde foutmeldingen,… Apple trok de update meteen in en ging op zoek wat het probleem veroorzaakte. Dat hebben ze blijkbaar gevonden.

Gebruikers met een Thunderbolt aansluiting krijgen nu een nieuwe update te zien. Versie 1.2.1 staat ter beschikking en belooft geen problemen meer te veroorzaken.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’

Voor degene die alles liever zelf willen beheren is de update hier verkrijgbaar.


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten