Apple lanceert Smart Case voor volledige bescherming van je iPad

Geschreven door  | 12 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Smart CaseApple heeft de Smart Case uitgebracht. Deze beschermhoes beschermt de voor- en achterkant van de iPad. De Smart Cover die al enige tijd beschikbaar is beschermt enkel de voorkant van de iPad.

Net als de Smart Cover kun je de Smart Case gemakkelijk omvouwen tot een standaard om te lezen, typen of een video te bekijken. En de sluimerstand van je iPad wordt automatisch uit- en ingeschakeld als je hem opent of sluit.

De Smart Cover is gemaakt van polyurethaan en is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren.

De Smart Case heeft een prijs van 49 Euro.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten