Apple voorziet de AirPort Express van nieuw design

Geschreven door  | 13 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Airport ExpressApple heeft de AirPort Express voorzien van een compleet nieuw design. Vroeger zag de AirPort Express eruit als een adapter dat je rechtstreeks in het stopcontact kan steken. Dat was vooral handig als je een bestaand draadloos netwerk wou uitbreiden.

Maar het nieuwe design ziet er volledig anders uit. Het lijkt er zelfs op dat de behuizing is overgenomen van de Apple TV maar dan met een wit laagje erover.

Binnenin is er veel veranderd aan de AirPort Express. Zo is deze kleine variant van de AirPort Extreme nu ook voorzien van een dual band mogelijkheid. Het apparaat zendt dus gelijktijdig uit op het 2,4GHz en 5GHz band. Apparaten kunnen dan kiezen welke frequentieband de beste prestaties voor hun geeft.

De prijs van de AirPort Express is nog steeds 99 Euro.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten