Bijna alle Mac-computers krijgen volgende week een update

Geschreven door  | 5 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Tim Cook9to5Mac denkt dat Apple met de komende WWDC 2012 dat op 11 juni plaatsvindt vier van de vijf Mac-lijnen gaat vernieuwen.

Momenteel heeft Apple 5 Mac-modellen. De MacBook Air, de MacBook Pro, de iMac, de Mac Mini en de Mac Pro. Er gaan al langer geruchten over een vernieuwde MacBook Pro. Deze Mac zal veel dunner worden en krijgt een Retina scherm. Maar ook de modellen van de MacBook Air en de iMac zullen zeker worden vernieuwd.

Welk het vierde model is dat een update gaat krijgen is niet duidelijk. Het gaat ofwel om de Mac Mini of de Mac Pro. De Mac Pro heeft al enkele jaren geen vernieuwingen gekend. Het is een ideale kans om nieuw leven in de Mac Pro te brengen. Maar sommige vermoeden dat Apple de Mac Pro stilletjes gaat laten verdwijnen.
Tags: ,

2 Responses to Bijna alle Mac-computers krijgen volgende week een update

  1. Pingback: Na bijna 2 jaar brengt Apple nieuwe Mac Pro's uit

  2. Pingback: Nieuwe dunnere iMac op komst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten