Delhaize Magazine in een nieuw jasje voor de iPad

Geschreven door  | 14 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Delhaize MagazineDelhaize heeft hun app Delhaize Magazine een compleet nieuw uiterlijk gegeven. Met deze applicatie, die speciaal ontwikkeld is voor de iPad, kan je alle culinaire mogelijkheden ontdekken die Delhaize te bieden heeft.

Aan de hand van gevarieerde en informatieve lifestyle artikels ontdek je smakelijke gerechten waarvan je gegarandeerd zin krijgt om te kokkerellen.

Via de iPad versie van het magazine kan je eenvoudig doorheen het tijdschrift bladeren. Bovendien zijn er video’s te bekijken van duidelijke en eenvoudige recepten en vind je extra recepten terug die niet gebruikt zijn in de gedrukte versie van het tijdschrift.

Download: Delhaize Magazine (gratis)
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten