Details van nieuwe MacBook Pro 13 inch lekken uit, of toch niet?

Geschreven door  | 5 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Valse gegevens MacBook Pro 13 inchOp het forum van de Chinese site WeiPhone dook er een interessante foto op van een sticker waarop de specificaties van de nieuwe MacBook Pro 13 inch versie te zien zijn.

Als we kijken naar de specificaties dan valt er meteen op dat deze Mac niet voorzien gaat worden van een Retina scherm. De resolutie blijft hetzelfde als het huidige model, namelijk 1280×800 pixels. Als processor wordt er gebruik gemaakt van een Intel dual core i5  2,5 GHz in plaats van de 2,4GHz in het huidige model. Ook de grafische kaart krijgt een lichte verbetering. Voor de rest blijft alles bij het oude. De opslagcapaciteit, het geheugen,… blijft gewoon behouden. De enige grote vernieuwing is blijkbaar de toevoeging van USB 3.0.

Maar kunnen we deze sticker wel geloven? Het is bijzonder eenvoudig om zoiets na te maken en met de komst van WWDC 2012 komen er steeds maar meer valse geruchten uit. In ieder geval Apple laat al enige tijd de term Mac weg wanneer het over het besturingssysteem OS X gaat. Ze  gebruiken al enige tijd de term: OS X Lion en niet meer Mac OS X. Wij vermoeden dat de kerel die deze ‘valse’ sticker maakte hier niet even aan had gedacht.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten