“Do It All” is Apple nieuwste TV advertentie voor de iPad

Geschreven door  | 19 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Het is de tweede TV-advertentie die Apple voor de Nieuwe iPad maakt. De eerste advertentie bracht Apple uit bij de lancering van deze iPad. De advertentie legt de focus op het Retina scherm van de iPad aan de hand van verschillende apps. Beoordeel zelf maar.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten