Google brengt zijn browser Chrome uit voor iPad en iPhone

Geschreven door  | 29 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Google ChromeGoogle heeft op hun jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie verschillende zaken voorgesteld. Naast hun vernieuwde mobiele besturingssysteem, een 7 inch tablet, de Nexus Q hebben ze ook Google Chrome voor iOS uitgebracht.

Met de browser heb je de mogelijkheid om je tabbladen en persoonlijke informatie te delen. Hiervoor heb je uiteraard wel een gratis Google account voor nodig.

Maar het meest opvallende is dat je kan zoeken door gewoon te spreken tegen Chrome. Vergeet even niet bij instellingen de spraaksturing op het Nederlands te zetten en druk daarna op het microfoon icoon en spreek gewoon uit wat je zoekt.

Google Chrome heeft ook ondersteuning voor hun incognito-mode. Hierdoor kan je surfen zonder sporen achter te laten.

Google Chrome moet zich uiteraard aan de regels van Apple houden. Hierdoor moeten alle alternatieve browsers uit veiligheidsoverwegingen gebruik maken van een speciale UIWebView API. Enkel de Safari-browser mag gebruik maken van de Nitro Javascript-engine waarbij de prestaties een stuk hoger liggen.

Download: Google Chrome
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten