Google Chrome zorgt voor vastlopers op de MacBook Air

Geschreven door  | 29 juni 2012 | Categorie: Mac

Kernel PanicEr waren al enkele discussies gaande over het feit dat de nieuwe MacBook Air kampte met vastlopers.

De MacBook reageerde plots helemaal niet meer en hierna werd er een Kernel Panic getoond.

De oorzaak werd al snel gevonden door gebruikers die met het probleem worstelde. Ze verweten de problemen naar de Google Chrome browser. Enkel wanneer ze met deze applicatie aan de slag waren konden ze een vastloper verwachten.

En wat blijkt? Google Chrome is inderdaad de boosdoener. Google heeft bevestigd dat ze een probleem met de grafische aansturing van hun browser hebben ontdekt. Het probleem treedt enkel op wanneer er een Intel HD 4000 videokaart wordt gebruikt. Dat is de videokaart die de laatste nieuwe MacBook Airs gebruiken.

Google gaat aan de slag om het probleem te verhelpen maar ondertussen hebben ze al een kleine automatisch update uitgevoerd aan de Google Chrome browser. De GPU versnelling werd bij de nieuwe MacBook Airs uitgeschakeld. Hierdoor zullen de prestaties van de browser iets afnemen maar mogen er geen Kernel Panics meer verschijnen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten