Google Maps komt met verbeteringen

Geschreven door  | 1 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Google mapsGoogle voelt de bui al hangen. Als de geruchten kloppen zal Apple met iOS 6 zijn eigen kaartmateriaal gaan gebruiken.

Apple kocht hiervoor in het verleden de bedrijven Placebase, Poly9 en C3 op. Met deze beide bedrijven in handen is Apple in het bezit van het nodige kaartmateriaal en technologie als antwoord op Google Maps en Google Earth. De technologie om geavanceerde toepassingen zoals camerabeelden met fotorealistische 3D kaarten te tonen heeft Apple dankzij die overnames in huis.

Maar Google zit ondertussen ook niet stil. Het bedrijf kondigt aan dat ze woensdag 6 juni een demo gaan geven over de nieuwste technologie en de komende nieuwe functies in Google Maps.

Google lanceert deze persvoorstelling op amper 5 dagen voor de opening van Apple zijn wereldwijde ontwikkelaars conferentie (WWDC) dat begint op 11 juni. Er wordt verwacht dat Apple die dag meer informatie over iOS 6 en hun kaartmateriaal gaat geven.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten