Iconen herschikken op de Apple TV

Geschreven door  | 28 juni 2012 | Categorie: Apple TV

Apple TVApple bracht van de week een tweede beta versie uit voor iOS 6. Maar daarnaast brachten ze ook de Apple TV Software beta 2 uit.

De opvallendste vernieuwing in deze beta is dat je de iconen kan herschikken. Het principe werkt bijna net hetzelfde zoals op een ander iOS toestel. Door de selectieknop van je afstandsbediening ingedrukt te houden begint het icoon te wiebelen waarna je deze kan verplaatsen.

Op een iOS toestel met touchscreen beginnen alle iconen te wiebelen. Op de Apple TV moet je dus eerst het icoon aanduiden dat je wilt verplaatsen.

Het ziet er dus toch naar uit dat in de nabije toekomst de Apple TV meer opties gaat krijgen. Deze functies voor de paar icoontjes die de Apple TV de dag van vandaag rijk is lijkt overbodig. Wie weet komt de App Store voor de Apple TV er dan toch nog.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten