Java update 2012-004 verbetert de beveiliging

Geschreven door  | 13 juni 2012 | Categorie: Mac

UpdateApple heeft een software update voor Java uitgebracht. De update 2012-004 verbetert de beveiliging, betrouwbaarheid en compatibiliteit door Java SE 6 bij te werken naar 1.6.0_33.

De belangrijkste vernieuwing van deze update is dat de Java plugin automatisch wordt gedeactiveerd wanneer gedurende langere tijd geen applets zijn uitgevoerd. Als de eerdere update met de naam ‘Java voor OS X 2012-003’ niet was geïnstalleerd, wordt de Java-webplugin onmiddellijk gedeactiveerd. Java-applets kunnen weer worden geactiveerd door op een webpagina op ‘Inactieve plugin’ te klikken.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten