Krijgt iOS 6 echte GPS navigatiemogelijkheden?

Geschreven door  | 6 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

iOS kaartenVolgens de Wall Street Journal gaat Apple nog een stapje verder dan enkel gebruik te maken van hun eigen kaartmateriaal in de volgende update van iOS. Apple zou in iOS 6 turn-by-turn navigatie gaan aanbieden.

Deze navigatie zal verkrijgbaar zijn als aparte app waarbij het nog niet duidelijk is of deze gratis of betalend gaat zijn. Concurrenten zoals Nokia en Google met Android bieden al een navigatie mogelijkheid gratis aan. Hierdoor is het vermoeden groot dat Apple deze dienst ook gratis zal verlenen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten