Mac gebruikers krijgen duurdere hotels te zien dan Windows gebruikers

Geschreven door  | 27 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple IslandOrbitz Travel heeft ondervonden dat Apple Mac-gebruikers zo’n 30% meer uitgeven voor hun reisuitstap.

Daarom heeft deze online reisagentschap besloten om Mac-gebruikers een ander, duurder segment voor te schotelen waaruit ze kunnen kiezen voor hun vakantie.

De site gaat controleren met welk besturingssysteem je hun website bezoekt. Wanneer dit met Apple Mac OS X is dan krijgt de bezoeker een andere selectie te zien. Zo zullen er duurdere hotels mee in de bestaande lijst verschijnen.

Het gaat dus helemaal niet om dezelfde hotelkamers die Mac-gebruikers voor een hogere prijs aangeboden krijgen maar om een compleet nieuwe selectie. Mac-gebruikers kunnen nog steeds de goedkopere hotels bekijken aangezien ze gewoon mee in de lijst staan.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten