Mac Pro krijgt een snelheidsboost

Geschreven door  | 12 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mac ProNiet enkel de MacBook’s verkregen een update. Na meer dan 2 jaar heeft Apple de Mac Pro nog eens onder handen genomen.

De Mac Pro is vanaf nu voorzien van de nieuwste generatie Intel Xeon-processors met 4, 6 of 12 kernen. De keuze voor deze processors lijkt voor de hand aangezien het nog even wachten is op de desktop versie van de Intel Ivy Bridge processors.

Het lijkt een leuke update maar er zijn nog steeds enkele beperkingen die we vreemd vinden. Zo krijgt de nieuwe Mac Pro geen USB 3 en Thunderbolt aansluitingen. Het lijkt erop dat de Mac Pro een echte update gaat krijgen wanneer Intel klaar is met hun desktop versie van de Intel Ivy Bridge processors.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten