MacBook Air en MacBook Pro krijgen updates

Geschreven door  | 12 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

MacBook ProApple heeft niet enkel een nieuwe MacBook Pro met Retina scherm uitgebracht. Ook de bestaande MacBook Pro reeks en de MacBook Air verkregen een update.

De verbeteringen zijn vooral doorgevoerd met een verbeterde processor en USB 3 aansluiting. Apple voorziet de Mac’s van een USB aansluiting die zowel USB 2 als USB 3 aankan. Het lijkt misschien logisch maar toch kiest de concurrentie voor een aparte USB 3 aansluiting.

De MacBook Air is nog steeds verkrijgbaar in twee modellen namelijk 11 en 13 inch. Beide versies zijn voorzien van de nieuwste Ivy Bridge Intel processor. Apple belooft dat de grafische prestaties met 60% zijn toegenomen. De camera is sterk verbeterd in kwaliteit. Het is vanaf nu mogelijk om Facetime gesprekken in HD kwaliteit te voeren.

De MacBook Pro heeft uiteraard ook de nodige vernieuwingen gekregen. Zo is het 13 inch model voorzien van een 2,5 GHz dual core Intel Core i5 processor. Voor wie dat nog niet genoeg is heeft Apple het 15 inch model voorzien van een 2,6 GHz quadcore Intel Core i7 processor. Net zoals de MacBook Air zijn deze MacBook Pro’s ook voorzien van USB 3.

Alle vernieuwde Mac-computers zijn vandaag al beschikbaar.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten