MacBook Pro 13 inch met Retina scherm onderweg?

Geschreven door  | 16 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

MacBook ProAnalist Ming-Chi Kuo van KGI Securities vertelde ons vier dag voor de Apple Keynote dat Apple naast de bestaande MacBook Pro reeks een aparate lijn zou starten voor de MacBooks met Retina scherm.

De analist heeft zo goed als gelijk. Een geheel nieuwe lijn is er nog niet gekomen maar de MacBook Pro met Retina scherm komt er wel bij naast de bestaande MacBooks.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Ming-Chi Kuo het bij het juiste eind heeft. Eerder liet hij al weten dat Apple zou stoppen met de 17inch versie van de MacBook Pro. Iets wat later bleek te kloppen.

Kuo is nog steeds overtuigd dat de aparte lijn voor de MacBooks met Retina scherm er komt. Hij verwacht dat Apple van start gaat in september met de MacBook Pro 13 inch versie met Retina scherm. Hiermee zou de MacBook op zijn vroegst in oktober in de winkelrekken kunnen liggen. Net op tijd voor de feestdagen.
Tags: , , ,

2 Responses to MacBook Pro 13 inch met Retina scherm onderweg?

  1. Pingback: Systeemprestaties van 13 inch Retina MacBook Pro duiken op

  2. Pingback: 13 inch MacBook Pro met Retina scherm samen met de iPad mini gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten