MacLimburg is jarig

Geschreven door  | 3 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

MacLimburg is jarigMacLimburg is jarig, dus vieren we feest. Want 150 clubmeetings is niet niks. 14 jaar geleden zijn ze in Hasselt gestart met een Apple User Group.

En ondertussen zijn er heel wat workshops, Mac-gebruikers en support vragen bij MacLimburg gepasseerd. Daarom maken ze van de 150ste clubmeeting een “special edition”.

Hun 150ste clubmeeting zal plaatsvinden op zaterdagnamiddag 9 juni van 13u tot 17u30. Het zal echter niet plaatsvinden op hun vertrouwde plek in de Kiezelstraat (Godsheide-Hasselt), maar in de theaterzaal van het cultuurcentrum (CCHA) in Hasselt.

Twee actuele workshops zullen er die dag plaatsvinden: “Wat te verwachten van Mountain Lion?” en “Wat is nieuw in Adobe CS6?” Zowel clubleden, als andere bezoekers, beginners, Mac-gebruikers,… zijn natuurlijk welkom.

En…de toegang is gratis. Registreer vandaag!

Meer informatie: MacLimburg.be
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten