Microsoft kopieert de presentatiestijl van Apple

Geschreven door  | 21 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Deze week heeft Microsoft hun lijn van tablet-computers voorgesteld. De Microsoft Surface moet de rechtstreekse concurrent van de iPad worden.

Uiteraard verdient hun tablet een eigen evenement. Microsoft heeft hiervoor goed naar de presentatiestijl van Apple gekeken om zo’n evenement tot een succes te maken. Spijtig dat hun tablet op een cruciaal moment een crash verkreeg.


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten