Microsoft toont de Surface Tablet

Geschreven door  | 19 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Microsoft wilt uiteraard meegenieten van het succes dat de iPad kent. Hiervoor lanceren ze binnenkort een Surface-lijn dat voorlopig zal bestaan uit 2 Windows 8 tablets.

Als schermgrootte gebruikt Microsoft 10,6 inch. Het ene model zal een ARM processor bevatten terwijl het topmodel is voorzien van een Intel Ivy Bridge. Microsoft gebruikt een resolutie van 720p of 1080p voor tablets. Als opslagcapaciteit kan er gekozen worden voor 32GB of 64GB.

Aan de achterkant van de Surface tablet is een uitklapbare standaard voorzien. Hierdoor kan je de tablet rechtop zetten. Opmerkelijk is de Touch Cover dat Microsoft erbij levert. Deze cover hecht zich net zoals de Apple Smart Cover aan de tablet door middel van magneten maar is ook nog voorzien van een toetsenbord. De Touch Cover zal in 5 kleuren verkrijgbaar zijn. Voor degene die toch liever een toetsenbord met een fysieke feedback willen heeft Microsoft ook een oplossing namelijk de Type Cover dat 5mm dikker gaat zijn dan de Touch Cover.

Wanneer de Surface tablets op de markt komen is nog niet geweten. Microsoft heeft nog geen richtprijzen en een lanceringsdatum meegedeeld.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten