Minister Turtelboom brengt Apple in de Belgische justitie

Geschreven door  | 3 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Minister TurtelboomMinister van Justitie Annemie Turtelboom gaat morgen in het Vlinderpaleis (Justitiepaleis van Antwerpen) een nieuwe iPad en iPhone applicatie voorstellen voor advocaten.

Met de applicatie zijn advocaten in staat om de volgorde van de verschillende zaken die in de zittingzaal plaatsvinden te bekijken. Zo voorkomt men dat advocaten onnodig urenlang zitten te wachten voor hun zaak aan de beurt is.

De griffier in de zaal krijgt voortaan de beschikking van een iPad waarmee hij bijhoudt welke zaken aan de beurt komen en in welke volgorde. Advocaten krijgen dankzij de applicatie automatisch een push-bericht bij de vijfde zaak voor de hunne. Elke zaak daarna krijgen ze opnieuw een bericht tot wanneer hun zaak aan de beurt is.

Advocaten die geen gebruik maken van een iPhone of smartphone zullen door een traditionele sms op de hoogte worden gesteld.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten