NavTruck Europe loodst vrachtwagenbestuurders veilig door het verkeer

Geschreven door  | 18 juni 2012 | Categorie: iOS apps

NavTruck EuropeVrachtwagenbestuurders moeten met allerlei factoren rekening houden. Smalle bochten en bepaalde wegen vermijden ze het best wanneer ze niet vast willen rijden. Bepaalde wegen kennen ook een maximaal toegelaten gewicht. Kortom navigeren door onbekend gebied is geen lachertje voor hen.

Gelukkig bestaat er voor alles een app. NavTruck Renault is er zo één van. Dit navigatiepakket kwam in samenwerking van ALK Technologies en Renault tot stand. Het pakket focust zich op het navigeren van vrachtwagens en bestuurders van andere grote voertuigen.

Het navigatiepakket houdt rekening met het gewicht van de vrachtwagen voor de berekening van de route. Verder houdt de applicatie rekening met het vermijden van U-bochten en wegen waar transport van gevaarlijke stoffen niet zijn toegelaten.

NavTruck Europe werkt voor de rest hetzelfde als een ander navigatiepakket. Enkel de prijs is wat aan de hoge kant. Voor NavTruck Europe betaal je 149,99 Euro.

Download: NavTruck Europe
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten