New Phone Repair repareert je Apple toestel terwijl je wacht

Geschreven door  | 27 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

New Phone RepairNew Phone Repair is begin 2011 ontstaan vanuit de vraag naar een professionele en klantvriendelijke reparatieservice in Belgie. Ze hebben een gecertificeerde reparateurs team, met jaren ervaring vanaf PDAs t/m nu de nieuwste smartphones en tablets.

New Phone Repair zorgt voor een snelle en uitstekende service en werken met een ‘klaar terwijl u wacht’ concept. Hierdoor heeft New Phone Repair heel wat Apple onderdelen in stock en zal de reparatie meestal binnen het halfuur voltooid zijn.

De reparaties kunnen van alle soorten zijn. Van een defecte batterij, touchscreen, dock, home button, mute-schakelaar,… voor alle problemen weten ze wel een oplossing.

Bovendien is het mogelijk om eerst een gratis onderzoek uit te laten voeren. Hierdoor kan je onverwachte kosten voorkomen.

Meer informatie: newphonerepair
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten