Sonos App krijgt ondersteuning voor Retinascherm

Geschreven door  | 17 juni 2012 | Categorie: iOS apps

SonosSonos is bekend vanwege hun draadloze muzieksystemen. Met een Sonos installatie kan je de hele woning voorzien van muziek.

Afhankelijk van het aantal kamers in de woning kan je één of meerdere boxen van Sonos kopen.

Muziek bedienen door het hele huis is nog nooit zo eenvoudig geweest. Elke kamer apart kan naar een ander muziekstuk luisteren. In de woonkamer kan je rustig naar Beethoven luisteren terwijl de kinderen op hun kamer naar iets steviger muziek luisteren.

Het geluidssysteem van Sonos is voorzien van de zogenaamde Multi-room technologie. Iedere box van Sonos word beschouwd als een Zoneplayer.

De bediening van al deze Zoneplayers gebeurt door een controller. Met de controller kan je elke zoneplayer bedienen. Sonos heeft zelf een controller ontworpen en dankzij het succes van iOS apparaten heeft Sonos een speciale app ontwikkelt voor de iPod Touch, iPhone en iPad.

De apps van deze controller krijgt binnenkort eindelijk ondersteuning voor het Retinascherm dat we terugvinden in de iPhone 4, iPhone 4S en de nieuwe iPad.

De nieuwe Sonos app vind je nog niet terug in de App Store maar is wel al voor iedereen beschikbaar. Tenminste als je je aanmeldt via je Sonos-account voor het uittesten van beta’s.

Wanneer je in het beta-programma zit zal de Sonos app je verwijzen naar de nieuwste update. Hou er echter rekening mee dat een beta applicatie nog enkele problemen kan bevatten. Problemen of opmerkingen kan je steeds achterlaten op de Sonos website. Verwacht het onverwachte deelt Sonos mee over het Beta-programma.

Meer informatie: Sonos
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten